VERANTWOORD SPORTEN

Aangezien de corona maatregelen weer op scherp staan, hier nog even een bericht vanuit het bestuur.⚽️🦠Hou je aan de algemene hygieneregels. Was vaak je handen met water en 🧼 . Desinfecteer bij OZC je handen bij aankomst en vertrek. ⚽️🦠Kom zoveel mogelijk omgekleed en douche zoveel mogelijk thuis. ⚽️🦠Houd je aan de aangegeven looprichtingen. ⚽️🦠Neem een paraplu ☔️ mee tegen regen, schuilen in de kantine kan vanwege 1,5 m veelal niet.⚽️🦠

Wij willen voorkomen dat er binnen onze vereniging besmettingen zullen ontstaan en omdat een auto-rit mogelijk het grootste risicomoment tot overdracht is, geven wij als bestuur het dringende advies de richtlijnen te volgen. Iedereen van 13 jaar en ouder, die niet tot hetzelfde huishouden behoort en wel bij elkaar in de auto stapt, wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen in de auto naar een uitwedstrijd. Het is de bedoeling dat ouders en spelers zelf zorgen dat zij een mondkapje bij zich hebben. Door het dragen van mondkapjes hopen wij elkaar, en vooral ook alle ouders die voor ons rijden naar de wedstrijden, te beschermen.

Op deze manier hopen wij het corona-virus 🦠buiten de club te houden en zo er met z’n allen een mooi veldseizoen van te maken!Veel succes morgen!

Het bestuur

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie