Update Coronavirus

Beste leden,

Sinds onze vorige melding omtrent de ontwikkelingen van het coronavirus heeft de regering nieuwe maatregelen getroffen die indirect betrekking hebben op het functioneren als vereniging Middels deze brief informeren we u over de maatregelen die betrekking hebben op de vereniging.

Alle wedstrijden zijn minimaal tot en met 31 maart afgelast. Het bestuur heeft in deze ook besloten om alle trainingen en bijeenkomsten minimaal tot 31 maart te laten vervallen. We volgen hiermee de adviezen van de RIVM en de KNKV. Deze oproep wordt ook door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Onderstaand een overzicht van de activiteiten en bijeenkomsten in de maand maart welke zijn afgelast en/of worden uitgesteld naar een nog vast te stellen datum.

  • 100 jaar dansen op 14 maart uitgesteld.
  • Diverse clinics SSV op scholen in maart afgelast.
  • Dart wedstrijd 20 maart afgelast.
  • Kwalificatie toernooi turnen in de enk afgelast.
  • Belavond vriendenloterij 23 maart afgelast.
  • Bijeenkomst oud leden 25 maart uitgesteld.
  • Bingo 29 maart afgelast.

Er is besloten om het paaskamp dat start op 10 april vooralsnog niet te annuleren. Mocht het besluit vallen dat paaskamp wordt geannuleerd, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. De definitieve besluitvorming zal samen gaan met de situatie en adviezen/oplegging vanuit de regering.

Het bestuur heeft dagelijks contact om eventueel aanvullende maatregelen snel te kunnen communiceren binnen de vereniging. Donderdag 19 maart gaat het bestuur weer in overleg en kijken we naar de punten waar een besluitvorming over genomen moet worden met oog op de situatie van dat moment.

Wij hopen u zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd,

Mocht u nog vragen hebben, kunt u mailen naar: secretariaat@ozc-rotterdam.nl of neem contact op met een bestuurder.

Groet,

Het bestuur

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie