YES, trainen.

YES, we mogen het veld weer op

Trainen bij OZC binnen de huidige maatregelen

Wij zijn blij te kunnen melden dat de trainingen vanaf donderdag 7 mei 2020 van 18.30 uur tot 19.30 uur weer deels hervat kunnen worden voor bepaalde leeftijdsgroepen. Wij vragen jullie om dit volledige bericht in zijn geheel en nauwkeuring door te lezen.

Het zal allemaal nog wat anders in zijn werk gaan dan we gewend zijn, maar we mogen weer en dat is al heel fijn. Tijdens het hervatten van de trainingen zullen we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM, de Gemeente en het KNKV.

We gaan starten met de spelers t/m 12 jaar. Hieronder vinden jullie de afspraken onder welke voorwaarden we de training gaan hervatten.

De spelers van 13 t/m 18 zullen later in de maand mei starten en zullen over de startdatum nog verder geïnformeerd worden. Voor deze leeftijdscategorie geldt dan: wel trainen, maar zullen geen partijvormen spelen en hierbij zullen wij als vereniging rekening houden met de 1,5 meter-norm.

Volgend op de aangepaste maatregelen betekent het dat de seniorenteams nog niet zullen starten met trainen. Hopelijk kunnen zij ook dit seizoen nog in enige vorm het veld op, uiteraard zullen wij dit dan ook faciliteren binnen de mogelijkheden. Wij hebben deze keus gemaakt, omdat het huidige seizoen afgesloten is en we iedereen alvast de mogelijkheid willen geven om aan zijn of haar nieuwe categorie te wennen. Deze trainingen zullen gegeven worden door verschillende trainers

Ivm de huidige maatregelen zijn wij verplicht bij te houden wie er wel of niet de trainingen komen volgen. Wij kunnen hierop gecontroleerd worden door de Gemeente. 

Dus: Let op: Kom je niet? Dan is afmelden voor de training verplicht via Elza te bereiken op telefoonnummer 0613231720. Zo kunnen wij zorgen dat wij van tevoren weten hoeveel spelers we kunnen verwachten en wij de begeleiding en situatie daarop kunnen inrichten. Als je vragen hebt, kun je uiteraard ook via de bekende weg bij ons terecht.

AFSPRAKEN:

Er gelden een aantal afspraken waar iedereen zich aan dient te houden. Niet omdat wij dit zo bepaald hebben, maar omdat we ons aan de voorschriften dienen te houden om de kinderen trainen te mogen geven.

•             Was je handen voor je naar de training komt en als je weer thuis bent.

•             Zorg dat je thuis naar de WC bent geweest.

•             Benader je een trainer met een vraag, houdt dan 1.5 meter afstand.

•             Kantine en kleedkamers zijn gesloten, Kom dus volledig omgekleed.

•             OZC zorgt voor de aanwezige ontsmettingsmiddelen. Deze worden gebruikt bij het betreden en verlaten van het veld.

•             Trainers zorgen dat het materiaal ontsmet en schoongemaakt wordt.

•             Ouders en andere volwassenen (met uitzondering van de trainers) zijn helaas niet welkom op het terrein.

Dit betekent: uw kind afzetten op het parkeerterrein volgens de aangegeven rijroute (Kiss en Ride) op de parkeerplaats en bij het einde van de training gebeurt dit op dezelfde manier. Er zal een verkeersregelaar aanwezig zijn, volg de aanwijzingen op. In de tussentijd bent u niet op of om het terrein aanwezig. De trainers zullen ervoor zorgen dat kinderen van jonge leeftijd bij het veld opgevangen worden. Wij vragen u met klem om bij het afzetten en ophalen van uw kinderen geen groep te vormen bij de in-/uitgang.

  • Je bent alleen aanwezig op de tijd dat je verwacht wordt. Je komt tien minuten voor de training en na de training verlaat je direct het terrein weer. In de starttijden van de training is rekening gehouden met een kwartier speling, zodat iedereen veilig het terrein kan verlaten en betreden. Blijven hangen op de club is, hoe graag we dat ook zouden willen, op dit moment niet toegestaan.
  • Als de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 gaat starten geldt, op het terrein houdt je 1.5 meter afstand van elkaar. Dit is een harde eis om deel te mogen nemen aan de trainingen. Houdt bij het reizen van en naar de training de richtlijnen van het RIVM aan.
  • Zorg dat je als je op de fiets komt de 1,5 meter in acht neemt.
  • Wij begrijpen dat er een harde grens getrokken is op de leeftijd van 18 jaar en dat dit bepaalde spelers die net 19 (geworden) zijn niet toestaat om te trainen. Wij volgen hierin echter de opgelegde richtlijnen en maatregelen en zullen hier dan ook geen uitzondering in maken. Voor de aanwezige spelers vanaf 14 jaar geldt, neem een identiteitsbewijs mee. Mocht er gehandhaafd worden door de gemeente, moet je jouw leeftijd kunnen aantonen.
  • Tot slot: luister te allen tijde naar de instructies van de aanwezige volwassenen.

Als vereniging willen wij op deze manier iedereen die volgens de richtlijnen mag sporten de mogelijkheid bieden. Uiteraard beseffen wij ook dat wij een flink aantal harde eisen opleggen die normaliter niet bij de sfeer van het verenigingsleven horen. Wij vertrouwen op dit moment op jullie begrip hiervoor en hopen uiteraard op een spoedige verbetering van de situatie.

Tot slot: laten wij als OZC elkaar het goede voorbeeld geven!! Help elkaar hiermee, houd je aan de afspraken en herinner elkaar aan de afspraken waar nodig.

Het bestuur en Technische commissie

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie