Bestuursbericht 22 maart

Goedendag allemaal,

Even geen OZCers, ouders en verzorgers. We richten ons met deze update op iedereen die dit bericht leest en daarmee gaan we ervan uit dat u geïnteresseerd bent in het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Het is haast onmogelijk als vereniging om hiermee om te gaan, want de definitie van het verenigingsleven is het verenigingen van een groep mensen die hetzelfde doel willen bereiken en dat is op dit moment haast onmogelijk.

Stel je bent 100 jaar en je wilt dit de hele wereld laten weten, stel je bent bestuurder en/of kaderlid je staat voor een onmogelijke taak, stel je bent kampioen en je kunt het met niemand vieren, stel je wil de beste zijn van Nederland, stel je verheug je op leuke momenten voor herinneringen voor later, stel je moet afstand houden maar het liefst wil je mekaar in de armen springen, stel een deel van je sociaal leven is op de club, stel je hebt een stage binnen de vereniging, stel je wilt groeien maar je staat op het moment stil, stel dat het “normale” leven weer doorgaat hoe start je op en wat is er dan van over, stel …………………..

Sinds onze vorige melding over de ontwikkelingen van het coronavirus heeft de regering nieuwe drastische maatregelen getroffen en het einde van deze maatregelen is nog niet in zicht. We kunnen bij deze mededelen dat Paaskamp niet doorgaat, er geen kampioenen toernooi wordt gespeeld voor de beste B1e klassers van Nederland en dit zijn nog maar een paar voorbeelden waar onze vereniging mee te maken heeft. 

Zoals het er nu uitziet zijn alle activiteiten, club bijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen uitgesteld of afgelast tot minimaal maandag 6 april. Onderstaand een overzicht van de activiteiten en bijeenkomsten in de maand maart/april welke zijn afgelast en/of worden uitgesteld naar een nog vast te stellen datum.

  • Belavond vriendenloterij 23 maart afgelast.
  • Bijeenkomst oud leden 25 maart uitgesteld.
  • Bingo 29 maart afgelast.
  • Dartwedstrijd 3 april afgelast.
  • Popquiz deel2 4 april uitgesteld.
  • OZC paaskamp 10,11,12 en 13 april afgelast.

We hebben het overzicht opgesteld tot en met 16 april en we hopen dat er dan meer duidelijkheid is. U ziet dat is besloten om dit jaar Paaskamp geen doorgang te laten vinden. We betreuren dit  enorm, maar gezien de situatie kan het niet anders. Voor degene die Paaskamp hebben betaald kunnen we in ieder geval melden dat de gelden worden teruggestort. 

Het bestuur heeft dagelijks contact om eventueel aanvullende maatregelen snel te kunnen communiceren binnen de vereniging. Afgelopen donderdag d.d. 19 maart heeft het bestuur op afstand overleg gehad en gebruik gemaakt van de digitale mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. Onderstaand de opties om contact op te nemen met het bestuur.  

Voorzitter: Danny schipper E-mail: voorzitter@ozc-rotterdam.nl

Penningmeester: Vinny Potter E-mail: penningmeester@ozc-rotterdam.nl

Secretaris: Cindy boender E-mail: secretariaat@ozc-rotterdam.nl

Gezien de positieve ervaring heeft het bestuur besloten om ook de mogelijkheid te geven voor een beeldafspraak !!! We gebruiken hiervoor Teams en Facetime. Voor Teams geeft u uw mailadres (teams moet u wel geïnstalleerd hebben) en voor facetime uw telefoonnummer door. Per mail wordt een afspraak gemaakt.  Of we pakken lekker ouderwets de telefoon.

Zoals de meesten weten dienen berichten te eindigen met iets positiefs. Sinds kort hebben we een supergave sponsorfolder met alle mogelijkheden die er zijn om OZC te ondersteunen. Bent u geïnteresseerd of weet u een sponsor vraag deze aan via de mail prsponsor@ozc-rotterdam.nl Niet nieuw, maar wel een lang gekoesterde wens de nieuwe OZC clubblad. We hebben nog wat content nodig en ook deze kan gemaild worden naar prsponsor@ozc-rotterdam.nl. We zien diverse initiatieven voorbij komen om elkaar uit te dagen, challenges, oefeningen, spelletjes etc. helemaal top.

Woensdagavond 25 maart gaat het bestuur weer in overleg en kijken we naar de punten waar een besluitvorming over genomen moet worden met oog op de situatie van dat moment. Mochten u inbreng/punten hebben graag mailen het secretariaat@ozc-rotterdam.nl of neem contact op met een bestuurder. Tips ook altijd welkom.

Het bestuur vraagt met klem de dringende geadviseerde maatregelen van de eisende instanties  in acht te nemen zodat we de periode zoals eerder geschetst snel achter ons kunnen laten. Zoek mekaar niet op, maar laat op andere wijze van je horen. Denk aan elkaar en sta klaar voor je naasten.

Wij hopen u zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd,

Groet,

Het bestuur

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie