OZC Oliebollenactie

29 december de oliebollenactie van OZC.

Na een voorbereiding en afweging i.v.m. corona hebben we besloten om de actie door te zetten. Met de benodigde voorbereidingen hebben totaal +/- 100 adressen zich ingeschreven om een zakje oliebollen thuis te krijgen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we ook een flat gaan verrassen met oliebollen. Als we dan toch lekker bezig zijn zullen bij de oliebollen ook flyers uitgedeeld worden dat wanneer het weer mogelijk het veld helemaal vol stroomt met nieuwe leden ;).

Voorgaande is natuurlijk gekheid op een stokje. De main reason is dat wij zien en meemaken dat de huidige situatie grote impact heeft op het functioneren als mens en vereniging en daarbij onze gezondheid zowel fysiek als mentaal. We worden lui en minder scherp en het zal allemaal wel. Allemaal zaken waar we niet vrolijk van worden.

Het spelen van wedstrijden in een competitie kunnen we waarschijnlijk op onze buik schrijven en alleen maar trainen op afstand is ook geen pretje als je naderhand even niet met je vrienden kan napraten over van alles en nog wat. Om dan toch je vele vrije tijd nuttig te besteden gaan we onze tijd maar steken in voorbereiden en openstaan voor onze medemens.

Zo gezegd zo gedaan, de oliebollenactie is geboren. 25 vrijwilligers, 2000 oliebollen verder gaan we op pad naar adressen van mensen die een bolletje verdienen of zich niet kunnen permitteren om een bolletje te kopen. Adressen hebben zich opgegeven of zijn door anderen opgegeven. Deze actie heeft behoorlijk de aandacht gekregen en Radio Rijnmond gaat de gehele dag live verslag doen van deze actie.

Vooraf is de actie al geslaagd, en we hopen dat we achteraf kunnen zeggen dat het een zware dag is geweest, maar dat we er een goed gevoel aan hebben overgehouden.

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie