Corona UPDATE 20-11-2021

Update 20 november 2021

Goedendag OZCers,

We hebben jullie al een aantal keren geïnformeerd m.b.t. de regels en richtlijnen. Na de persconferentie van afgelopen vrijdag hebben we e.e.a. op een rijtje gezet.

Voor de komende 3 weken gelden de volgende regels.

  • Vanaf zaterdag 13 november zijn alleen spelers, functionarissen van de club en de KNKV welkom met een coronatoegangsbewijs (18+) in alle ruimtes zoals de kantine en sporthal De Enk
  • Voor de mensen die functioneel aanwezig moeten zijn geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen als ze voor het uitoefenen van hun functie aanwezig moeten zijn. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers.
  • Kinderen kunnen bij de Enk afgezet worden waarna zij binnen kunnen sporten.
  • Ouders of begeleiders (18+) van jeugdspelers kunnen niet binnen wachten in de hal of op de tribune. Dit kan tevens wel in de kantine. (LET OP!!! Alleen op trainingsavonden)
  • Sporten zonder publiek.

Meereizende ouders:

In z’n algemeenheid roepen wij op om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd van een uitspelend team of omdat de betrokken sportaccommodatie ver weg is gelegen van hun woonplaats (bijv. bij schaatsaccommodaties) zijn in dat geval functioneel aanwezig; zij hoeven in dat geval geen CTB te tonen en mogen langs de lijn of op de tribune plaatsnemen en/of (na vertoon van CTB) ook in de sportkantine

Op trainingsdagen worden de sporters gevraagd om hun CTB. Bij de ingang wordt dit gevraagd bij alle spelers van 18 jaar en ouder bij aanvang van de training. Heb je geen geldige QR-code bij je, dan kun je helaas niet meedoen. Ouders of begeleiders (18+) van jeugdspelers kunnen niet binnen wachten in de hal of op de tribune.

Op de (wedstrijd) zaterdagen wordt deze controle verzorgd door het sportbedrijf. Bij uit spelen gedraagt u zich als gast en houdt u aan de regels van de ontvangende club.

Bij gebruik van het clubhuis bv overleg en vergaderingen wordt de controle gedaan door de organisator van de activiteit.

Overige maatregelen

Een aantal maatregelen zijn niet gewijzigd:

  • De 1,5 meter afstand blijft een dringend advies.
  • Verder blijft het belangrijk om regelmatig handen te wassen, in je elleboog te niezen of hoesten, elkaar ruimte te geven en geen handen te schudden.
  • Bij klachten, volg dan de welbekende regels en meld u zich wee als u klachtenvrij bent. Geef dit door aan de trainer/TC.

Mocht er door een gemeentelijke handhaver (BOA of politie) worden geconstateerd dat iemand geen geldig coronatoegangsbewijs heeft, dan is OZC niet aansprakelijk voor eventuele boetes.

Wij hopen dat we zo met elkaar kunnen blijven sporten. En ook nu rekenen wij op uw medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur OZC

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie