Clubcollect

Het bestuur heeft in januari 2020 besloten om de contributie per seizoen 2020-2021 uit te besteden aan een derde partij. In mei jl. is daarover informatie per mail verstuurd. Om u nogmaals te informeren, presenteer ik u hier de veranderingen:

OZC gaat in zee met Clubcollect. Clubcollect is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het innen van contributies. We hebben afgesproken dat we de verantwoording nog steeds gedeeltelijk bij de leden leggen en dat betekent dat u zelf kunt kiezen hoe en wanneer u de contributie wilt betalen, uiteraard wel binnen de door ons gekozen kaders.

September is de maand van de contributie. Vanwege corona hebben we besloten hiermee in september te starten, omdat we in mei nog niet wisten wat de consequenties zouden voor het korfballen, gelukkig kunnen we in september gewoon starten en starten we dus ook in september met de overgang naar Clubcollect.

Hoe werkt het? Ieder lid krijgt een mail, waarin u wordt verwezen naar uw persoonlijke betaalpagina. Hier kunt u vervolgens zelf instellen hoe u wilt betalen. Vervolgens gaat de rest vanzelf. In de gehele maand september gaan we informeren en begeleiden naar deze omslag. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de penningmeester.

Help! Ik heb al betaald! Mocht u al (een deel) hebben betaald, is dat uiteraard geen probleem. Deze leden krijgen persoonlijk bericht van de penningmeester met hoe nu verder.

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie