Bron- en Contact onderzoek

Beste leden en gasten,

Vanaf 10 augustus is het verplicht gesteld om, als sportkantine, een Bron- en Contactonderzoek aan te bieden. Hieronder een uitleg wat het Bron- en contactonderzoek is.

Bron- en contactonderzoek
Wanneer iemand besmet is met het coronavirus voert de GGD binnen 24 uur bron- en contactonderzoek uit volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM.

Bronopsporing: Een medewerker van het team infectieziektebestrijding onderzoekt hoe het coronavirus is opgelopen. Daarbij wordt nagegaan of andere personen mogelijk op dezelfde manier zijn besmet.

Contactonderzoek: Bij het contactonderzoek wordt in kaart gebracht met welke mensen de besmette persoon contact heeft gehad. Dat betreft twee dagen voorafgaand aan de klachten, maar vooral op het moment dat hij/zij klachten had. De contacten worden onderscheiden in drie categorieën: huisgenoten, nauwe contacten en overige contacten.

AVG.
Iedere bezoeker vult een formulier in met zijn gegevens en deponeert deze in een afgesloten doos.
Met het invullen geeft u toestemming om contactgegevens te verstrekken welke uitsluitend doel heeft indien er een verzoek van de GGD wordt gedaan voor het bron- en contactonderzoek.
De doos wordt elke dag leeggemaakt en de formulieren worden in een verzegelde envelop in een afgesloten ruimte voor een periode van 14 dagen bewaard. Na de periode van 14 dagen worden de enveloppen vernietigd.

Het bestuur.

Meer nieuws:


Teamindeling seizoen 2024/2025
Paaskamp 2024
Informatie zaal 2023-2024
Wedstrijdschema Najaar veld 2023/2024
CONCEPT OEFENWEDSTRIJDEN VELD ’23 NAJAAR
OZC seizoen 23/24
Voorlopige jeugdteamindelingen seizoen 2023-2024
Bestuursbericht Contributies, GEEN VERHOGING!
Bedank kaart – Japie